Луксозни бодита

Луксозни бодита
Подреждане по:
Покажи:
Дамско боди от тюлена дантела - Luxury series - прашка.Бодито е изцяло изработено от еластична тюлена дантела, с обло деколте.За всички дами, които обичат предизвикателствата на дръзкото облекло!Бъдете неустоими!Бодито може да се носи в стилно съчетание с панталон, пола, сако или с просто ..
Дамско памучно боди - Luxury series -  с тричетвърти ръкави от тюлена дантела-прашка.Основата на бодито е от луксозна памучна материя,Ръкавите са от фина еластична тюлена дантела! Бието ще подчертае Вашата женственост и всяко бижу, което сложите!Всички детайли на луксозното боди са из..
Дамско памучно боди - Luxury series - без ръкави, бикина. С уникален  гръб от връзки, преплетени като мрежа.Основата на бодито е от луксозна памучна материя, предната част е с остро деколте и меки чашки, обточени с нежна дантела.Гърбът ще Ви остави без дъх!  Десет еластични връзк..
Дамско луксозно памучно боди полуполо, с елементи от фина дантела на боксера и ръкава.Модел, с който ще се чувствате женствена и неповторима! Можете да го съчетаете с дънки и сако, или с панталон и стилно бижу! Така ще имате тоалет за всякакъв повод - за офиса, за излизане с приятели, за бизнес срещ..
Дамско луксозно памучно боди полуполо, с елементи от фина дантела на боксера и ръкава. Модел, с който ще се чувствате женствена и неповторима! Можете да го съчетаете с дънки и сако, или с панталон и стилно бижу! Така ще имате тоалет за всякакъв повод - за офиса, за излизане с приятели, за бизнес сре..
Дамско памучно боди - Luxury series -  с ръкави от тюл и дантелено V - образно деколте - бикина.Основата на бодито е от луксозна памучна материя, а в горната си част преминава в стилна дантела. Ръкавите са от фин еластичен тюл, който ще Ви изненада със своята мекота! Всички детай..
Дамско памучно боди - Luxury collection -  с ръкави от тюл и дантела - бикина.Основата на бодито е от луксозна памучна материя.Раменете и горната част на ръкавите са изработени от изискана дантела, която е в стилно съчетание с тюлената долна част на ръкавите. А гърбът ще Ви изненада приятн..