Тюлени бодита

Тюлени бодита
Подреждане по:
Покажи:
Дамско луксозно тюлено боди с тънка презрамка.  Моделът е тип бикина, с елементи от нежна дантела. Бодито е изработено от фин и мек еластичен тюл.Подарете си лукс и качество, на най-добра цена !Може да го носите с блуза с дълбоко деколте, прозрачна риза, като бельо под официалния Ви тоалет. Съч..
Дамско луксозно тюлено боди с тънка презрамка. Моделът е тип бразилиана, с елементи от нежна дантела на предната и задната част на бразилианата. Бодито е изработено от фин и мек еластичен тюл.Подарете си лукс и качество, на най-добра цена !Може да го носите с блуза с дълбоко деколте, прозрачна ..
Дамско луксозно тюлено боди с тънка презрамка. Моделът е тип прашка. Бодито е изработено от фин и мек еластичен тюл.Подарете си лукс и качество, на най-добра цена !Може да го носите с блуза с дълбоко деколте, прозрачна риза, като бельо под официалния Ви тоалет. Съчетайте бодито по Ваш вкус и си..
Дамско луксозно тюлено боди с тънка презрамка. Моделът е тип прашка, с нежна дантела по бието. Бодито е изработено от фин и мек еластичен тюл.Подарете си лукс и качество, на най-добра цена !Може да го носите с блуза с дълбоко деколте, прозрачна риза, като бельо под официалния Ви тоалет. Съчетай..