Правилата на дамското боди

media

Отново ще говорим за бодито, но няма как – то е една от най-красивите, практични и удобни части от дамското облекло. Бодито не трябва да е нещо, което обичате или мразите... то е просто необходимост за всяка жена.

Бодитата са една от тенденциите от 90-те, които се завръщат с пълна сила и нов блясък. Други такива нови-стари моди са сатенените секси нощнички, ботушите на платформа с голям ток и рокерските якета.

Бодито е идеален компонент от облеклото, който може да се съчетае с дънки с висока талия (за страхотна вечерна визия) или пък със сако и пола (за шик излъчване в офиса и за излизане на по питие с колеги или приятели след работа). То, също така, е супер секси алтернатива на класическото дамско бельо.

Бодитата са перфектно решение, когато не разполагате с много време за суетене и мислене какво да облечете.


Въпреки недвусмислената му практичност и стил, носенето на боди си има правила.


Не позволявайте очертаване на линията на бельото!

Последното нещо, което искате да ви се случи, е вашето бельо (каквото е бодито в някои случаи) да се очертава по неприятен начин под страхотния ви панталон или пола по тялото. Затова изберете стилно боди с прашка, като тези:

Дамско луксозно боди с тюлена дантела

Дамско луксозно тюлено боди с дантелено бие

Дамско памучно боди с дълъг ръкав и обло деколте

Дамско памучно боди с дълъг ръкав полуполо

Дамско памучно боди с тънка презрамка


Бъдете практични!


Няма как да не знаете, че бодитата разполагат със закопчалка – за по-лесно обличане, събличане и посещаване на тоалетната през деня.

За закопчалките на бодитата, които предлагаме в Step By Step, прочетете повече тук.


Боди с вграден сутиен или без?

Можете да изберете модел с вградена чашка, като тази в сутиените, за да получите стилно повдигане и оформяне на бюста. Или да сложите стандартен сутиен, а върху него – боди без чашка.

 

Боди на показ.

Защо бодито да не бъде част от дрехите ви, а не само бельо? Има толкова много прекрасни модели, които са направени, за да бъдат показани. Разбира се, те са и много удобни. Секси визия – когато се съчетае със сако, с рокля или с панталон. Вижте за какво говорим тук, тук, тук, тук и тук.

 

Комфортът е най-важен.

Ако бодито ви е твърде тясно и стегнато, няма да можете да се насладите на тази секси част от облеклото. Не забравяйте, че комфортът при бельото е най-важен – особено, когато говорим за цял ден в офиса или цяла вечер в клуба. Вижте, например, този модел – Дамско памучно боди с дълъг ръкав и обло деколте. Той е изработен от лек, но плътен плат, за да изглеждате така, както искате, докато същевременно ви е невероятно удобно.

 

Надяваме сме да сме ви били полезни с този текст. Пишете ни какво още искате да прочетете в блога ни.

 

Екипът на Step by Step