Как да поръчате

- Артикули от Step By Step може да поръчате само онлайн през сайта www.stepbg.com.

- За да направите онлайн поръчка на бельо, чорапи, спално облекло, не е нужно да имате регистрация в онлайн магазина Step By Step.

- Продуктите, които предлагаме, са разпределени в няколко отделни категории и подкатегории – за Ваше улеснение при търсене на конкретен продукт. Разгледайте внимателно продуктите в списъка и кликнете на този, за който искате да разберете повече. Ще се отвори страница с пълното описание на продукта и с по-голяма снимка.

- Поръчка на съответния продукт можете да направите именно от тази детайлна страница за него.

- Ако сте решили да поръчате, необходимо е да направите своя избор във всяко едно от менютата за размер, цвят и брой, след което да натиснете бутона „КУПИ“. Така Вашето желание се отчита в пазарската Ви количка.

- По този начин можете да изберете неограничен брой продукти.

- Извършването на поръчката се осъществява след натискане на бутона Количка – в горния десен ъгъл на сайта. Ще преминете последователно през пет стъпки за изпращане на поръчката.

1.      Показване на списък (под формата на таблица) с избраните от Вас продукти, индивидуалната им цена и общата сума на поръчката. В графата „Количество“ можете да промените броя на поръчаните артикули или да изтриете някой от тях. С бутона „Продължи пазаруването“ можете да се върнете към разглеждане на онлайн магазина и да поръчате още продукти. Бутон „Поръчай“ Ви води към следващата стъпка.

2.      На тази стъпка може да изберете дали да се регистрирате като клиент в онлайн магазина Step By Step, дали да влезете в профила си, ако вече имате регистрация, или да пазарувате без регистрация. След натискане на бутон „Продължи“ ще преминете към избиране на метода на доставка.

3.      Тук ще можете да изберете предпочитан от Вас метод за доставка на конкретната поръчка. Можете да въведете и коментар към поръчката. Отново трябва да натиснете бутон „Продължи“.

4.      Следващата стъпка е да изберете метод на плащане. Към момента опциите са две: плащане при доставка (наложен платеж) или плащане по банков път (по сметка).

Ако изберете да платите с наложен платеж, Вие ще заплатите цената на стоката и крайната сума за доставка при получаването на пратката на служителя, който Ви я доставя.

При избор на плащане по банков път ще получите информация за банковата сметка, по която да извършите плащането.

При този начин на плащане (по банков път) поръчката ще Ви бъде изпратена, след като дължимата за нея сума бъде отразена в сметката.

Отбелязвате, че сте прочели и сте съгласни с Общите условия и кликвате на бутон „Продължи“.

5.      На последната стъпка ще видите обобщение на поръчката си (отново в таблица) – поръчани продукти, количество от всеки, единична цена, обща цена. Ако всичко е така, както искате, кликвате на бутона „Потвърждение на поръчката“. Отваря се страница за потвърждение на поръчката и получавате имейл за потвърждение (на електронната поща, с която сте се регистрирали в системата на Step By Step).


При технически проблеми с Вашата поръчка или всякакви други въпроси, можете да се свържете със служител на Step By Step на step@stepbg.com или на тел. 0878-155-216 или тел. 0878-155-213.


Може да продължите с пазаруването тук.