Дамски пижами есен-зима

Дамски пижами есен-зима
Подреждане по:
Покажи:
Дамска памучна пижама Bunny-розово-интерлогДамска памучна пижама със закачлив принт. Моделът е с двойно бие и подгъви, изработени с троен шев за повече комфорт и здравина.Материята е висококачествен по-плътен памучен плат - интерлог. Изключително мека и удобна материя, за повече топлина през студени..
Дамска памучна пижама Bunny - синьо - интерлогДамска памучна пижама със закачлив принт. Моделът е с двойно бие и подгъви, изработени с троен шев за повече комфорт и здравина.Материята е висококачествен по-плътен памучен плат - интерлог. Изключително мека и удобна материя, за повече топлина през студ..
Дамска памучна пижама Honey - интерлогДамска памучна пижама със закачлив принт. Моделът е с двойно бие и подгъви, изработени с троен шев за повече комфорт и здравина.Материята е висококачествен по-плътен памучен плат - интерлог. Изключително мека и удобна материя, за повече топлина през студените дн..
Дамска памучна пижама Love me - розово - интерлогДамска памучна пижама със закачлив принт. Моделът е с двойно бие и подгъви, изработени с троен шев за повече комфорт и здравина.Материята е висококачествен по-плътен памучен плат - интерлог. Изключително мека и удобна материя, за повече топлина през с..
Дамска памучна пижама Time to relax - сиво с дантела.Дамска памучна луксозна пижама в тъмно сив цвят.Моделът е с нежни сатенени цветенца от двете страни на горната част и щампа с панделки. Долнището е с декоративен шев, имитиращ джобче. Луксозната изработка прави пижамата подходяща и за подарък..
Дамска памучна пижама Time to relax.Дамска памучна луксозна пижама в наситен тъмно син цвят.Моделът е с нежни сатенени цветенца от двете страни на горната част. Долнището е с декоративен шев, имитиращ джобче. Луксозната изработка прави пижамата подходяща и за подарък. Цветът и моделът позволява..
Дамска памучна пижама Time to relax.Дамска памучна луксозна пижама в наситен тъмно син цвят.Моделът е с нежни сатенени цветенца от двете страни на горната част. Долнището е с декоративен шев, имитиращ джобче. Луксозната изработка прави пижамата подходяща и за подарък. Цветът и моделът позволява..
Дамска памучна пижама Time to relax - тъмно син с панделкиМоделът е с нежни сатенени панделки от двете страни на горната част. Долнището е с принт на ситни панделки декоративен шев, имитиращ джобче. Луксозната изработка прави пижамата подходяща и за подарък. Цветът и моделът позволяват да я нос..
Дамска памучна пижама Time to relax.Дамска памучна луксозна пижама в наситен червен цвят.Моделът е с нежни сатенени панделки от двете страни на горната част. Долнището е с принт на ситни панделки декоративен шев, имитиращ джобче. Луксозната изработка прави пижамата подходяща и за подарък. Цветъ..
Дамска памучна пижама Time to relax - червено с дантела.Дамска памучна луксозна пижама в наситен червен цвят.Моделът е с нежни сатенени цветенца от двете страни на горната част. Долнището е с декоративен шев, имитиращ джобче. Луксозната изработка прави пижамата подходяща и за подарък. Цветът и ..
Дамска памучна пижама-Butterfly.Памукът и щампата са с високо качество, долнището на пижамата е без еластан. Деколтето  на пижамата завършва с бие, което не позволява да се разтяга при носене и пране.Подходяща за подарък и за носене като домашен комплект.Състав: 95% памук, 5% еластанПроизведено..
Дамска памучна пижама-Good Morning.Памукът и щампата са с високо качество, долнището на пижамата е без еластан. Деколтето  на пижамата завършва с бие, което не позволява да се разтяга при носене и пране.Подходяща за подарък и за носене като домашен комплект.Състав: 95% памук, 5% еластанПроизвед..
Дамска памучна пижама-Owl with glasses.Памукът и щампата са с високо качество, долнището на пижамата е без еластан. Деколтето  на пижамата завършва с бие, което не позволява да се разтяга при носене и пране.Подходяща за подарък и за носене като домашен комплект.Състав: 95% памук, 5% еластанПрои..
Дамска памучна пижама-Paris.Памукът и щампата са с високо качество, долнището на пижамата е без еластан. Деколтето  на пижамата завършва с бие, което не позволява да се разтяга при носене и пране.Подходяща за подарък и за носене като домашен комплект.Състав: 95% памук, 5% еластанПроизведено в Б..
Дамска памучна пижама-Sleep Time-розово.Памукът и щампата са с високо качество, долнището на пижамата е без еластан. Деколтето  на пижамата завършва с бие, което не позволява да се разтяга при носене и пране.Подходяща за подарък и за носене като домашен комплект.Състав: 95% памук, 5% еластанПро..
Дамска памучна пижама-Sleep Time-синьо.Памукът и щампата са с високо качество, долнището на пижамата е без еластан. Деколтето  на пижамата завършва с бие, което не позволява да се разтяга при носене и пране.Подходяща за подарък и за носене като домашен комплект.Състав: 95% памук, 5% еластанПрои..