Дамски пижами есен-зима

Дамски пижами есен-зима
Подреждане по:
Покажи:
Дамска памучна пижама Bunny-розово-интерлогДамска памучна пижама със закачлив принт,колекция есен-зима 2018-2019.Изработена от качествен памук -интерлог,който осигурява топлина в по-студени дни.Веселият мотив позволява да я носите като домашен комплект.Състав : 98 % памук, 2 % еластанПроизведено в Б..
Дамска памучна пижама Bunny-синьо-интерлогДамска памучна пижама със закачлив принт,колекция есен-зима 2018-2019.Изработена от качествен памук -интерлог,който осигурява топлина в по-студени дни.Веселият мотив позволява да я носите като домашен комплект.Състав : 98 % памук, 2 % еластанПроизведено в Бъ..
Дамска памучна пижама Honey-интерлогДамска памучна пижама със закачлив принт,колекция есен-зима 2018-2019.Изработена от качествен памук -интерлог,който осигурява топлина в по-студени дни.Веселият мотив позволява да я носите като домашен комплект.Състав : 98 % памук, 2 % еластанПроизведено в България..
Дамска памучна пижама Love me-интерлог,колекция есен-зима 2018-2019.Изработена от висококачествен памучен плат - по-плътен интерлог - който ще Ви изненада приятно със своята мекота и топлина.Веселият мотив позволява да я носите и като домашен комплект.Състав : 98 % памук, 2 % еластанПроизведено в Бъ..
Дамска памучна пижама Style - колекция есен-зима 2016-2017.Събудете се с усмивка и изпийте кафето си с удоволствие!Моделът е с нежен мотив от тъмно-лилава дантела на предната част на горнището, и на ръкава. Долнището на пижамата е  с декоративен шев, имитиращ джобче.Изработена от висококачестве..
Дамска памучна пижама Time to relax - сиво с дантела..
Дамска памучна пижама Time to relax.Дамска памучна луксозна пижама в сиво, колекция есен-зима 2016-2017.Моделът е с нежни сатенени панделки от двете страни на горната част. Долнището е с принт на ситни панделки декоративен шев, имитиращ джобче. Луксозната изработка прави пижамата подходяща и за..
Дамска памучна пижама Time to relax.Дамска памучна луксозна пижама в наситен тъмно син цвят.Моделът е с нежни сатенени цветенца от двете страни на горната част. Долнището е с декоративен шев, имитиращ джобче. Луксозната изработка прави пижамата подходяща и за подарък. Цветът и моделът позволява..
Дамска памучна пижама Time to relax - тъмно син с дантела..
Дамска памучна пижама Time to relax - тъмно син с панделкиМоделът е с нежни сатенени панделки от двете страни на горната част. Долнището е с принт на ситни панделки декоративен шев, имитиращ джобче. Луксозната изработка прави пижамата подходяща и за подарък. Цветът и моделът позволяват да я нос..
Дамска памучна пижама Time to relax.Дамска памучна луксозна пижама в наситен червен цвят, колекция есен-зима 2016-2017.Моделът е с нежни сатенени панделки от двете страни на горната част. Долнището е с принт на ситни панделки декоративен шев, имитиращ джобче. Луксозната изработка прави пижамата..
Дамска памучна пижама Time to relax - червено с дантела..
Дамска памучна пижама-Butterfly,колекция есен-зима 2018-2019.Памукът и щампата са с високо качество, долнището на пижамата е без еластан. Деколтето  на пижамата завършва с бие, което не позволява да се разтягат при носене и пране.Подходяща за подарък и за носене като домашен комплект.Състав: 95..
Дамска памучна пижама-Good Morning,колекция есен-зима 2018-2019.Памукът и щампата са с високо качество, долнището на пижамата е без еластан. Деколтето  на пижамата завършва с бие, което не позволява да се разтягат при носене и пране.Подходяща за подарък и за носене като домашен комплект.Състав:..
Дамска памучна пижама-Owl with glasses,колекция есен-зима 2018-2019.Памукът и щампата са с високо качество, долнището на пижамата е без еластан. Деколтето  на пижамата завършва с бие, което не позволява да се разтягат при носене и пране.Подходяща за подарък и за носене като домашен комплект.Със..
Дамска памучна пижама-Paris,колекция есен-зима 2018-2019.Памукът и щампата са с високо качество, долнището на пижамата е без еластан. Деколтето  на пижамата завършва с бие, което не позволява да се разтягат при носене и пране.Подходяща за подарък и за носене като домашен комплект.Състав: 95% па..