Мъжки пижами

Мъжки пижами

Подреждане по:
Покажи:
Мъжка памучна пижама Атлетик - в зелено. Изработена от мека памучна материя, с лек еластан и триъгълно деколте, за допълнителен комфорт при сън.Качество от България, което заслужавате!Състав: 98% памук, 2% еластанПроизведено в България..
Мъжка памучна пижама Атлетик - в сиво. Изработена от мека памучна материя, с лек еластан и триъгълно деколте, за допълнителен комфорт при сън.Качество от България, което заслужавате!Състав: 98% памук, 2% еластанПроизведено в България..
Мъжка памучна пижама зелено райеИзработена от мека памучна материя, с лек еластан и триъгълно деколте, за допълнителен комфорт при сън.Качество от България, което заслужавате!Състав: 98% памук, 2% еластанПроизведено в България..
Мъжка памучна пижама интерлог-зеленоИзработена от по-плътен памучен плат - интерлог, без да е ватирана.С еластан и триъгълно деколте, за допълнителен комфорт при сън. С интересен десен на плата на горната част на пижамата, което я прави подходяща за носене и като домашен комплект.Качество от Българи..
Мъжка памучна пижама интерлог-тъмно синьоИзработена от по-плътен памучен плат - интерлог, без да е ватирана.С еластан и триъгълно деколте, за допълнителен комфорт при сън. С интересен десен на плата на горната част на пижамата, което я прави подходяща за носене и като домашен комплект.Качество от Бъ..
Мъжка памучна пижама Маями. Изработена от мека памучна материя, с лек еластан и триъгълно деколте, за допълнителен комфорт при сън.Качество от България, което заслужавате!Състав: 98% памук, 2% еластанПроизведено в България..
Мъжка памучна пижама синьо райеИзработена от мека памучна материя, с лек еластан и триъгълно деколте, за допълнителен комфорт при сън.Качество от България, което заслужавате!Състав: 98% памук, 2% еластанПроизведено в България..
Мъжка памучна пижама червено райеИзработена от мека памучна материя, с лек еластан и триъгълно деколте, за допълнителен комфорт при сън.Качество от България, което заслужавате!Състав: 98% памук, 2% еластанПроизведено в България..