Zlatev BG - Златев

Подреждане по:
Покажи:
Дамска памучна пижама-Good Morning.Памукът и щампата са с високо качество, долнището на пижамата е без еластан. Деколтето  на пижамата завършва с бие, което не позволява да се разтяга при носене и пране.Подходяща за подарък и за носене като домашен комплект.Състав: 95% памук, 5% еластанПроизвед..
Дамска памучна пижама-Owl with glasses.Памукът и щампата са с високо качество, долнището на пижамата е без еластан. Деколтето  на пижамата завършва с бие, което не позволява да се разтяга при носене и пране.Подходяща за подарък и за носене като домашен комплект.Състав: 95% памук, 5% еластанПрои..
Дамска памучна пижама-Paris.Памукът и щампата са с високо качество, долнището на пижамата е без еластан. Деколтето  на пижамата завършва с бие, което не позволява да се разтяга при носене и пране.Подходяща за подарък и за носене като домашен комплект.Състав: 95% памук, 5% еластанПроизведено в Б..
Дамска памучна пижама-Sleep Time-розово.Памукът и щампата са с високо качество, долнището на пижамата е без еластан. Деколтето  на пижамата завършва с бие, което не позволява да се разтяга при носене и пране.Подходяща за подарък и за носене като домашен комплект.Състав: 95% памук, 5% еластанПро..
Дамска памучна пижама-Sleep Time-синьо.Памукът и щампата са с високо качество, долнището на пижамата е без еластан. Деколтето  на пижамата завършва с бие, което не позволява да се разтяга при носене и пране.Подходяща за подарък и за носене като домашен комплект.Състав: 95% памук, 5% еластанПрои..
Дамска лятна пижама Bear and hearts.Комплект от блузка с къс ръкав и къси панталонки.Подгъвите на ръкавите и панталоните завършват с фин шев, за мекота и удобство при носене.Блузката е със закачлив принт на меченце със сърчица.Късите панталонки са от памучен щампован плат на нежни сърца.Нежно с..
Детска пижама интерлог - Замръзналото кралство..
Детска пижама интерлог - Миньони с фойерверки..
Мъжка памучна пижама зелено райеИзработена от мека памучна материя, с лек еластан и триъгълно деколте, за допълнителен комфорт при сън.Качество от България, което заслужавате!Състав: 98% памук, 2% еластанПроизведено в България..
Мъжка памучна пижама интерлог-зеленоИзработена от по-плътен памучен плат - интерлог, без да е ватирана.С еластан и триъгълно деколте, за допълнителен комфорт при сън. С интересен десен на плата на горната част на пижамата, което я прави подходяща за носене и като домашен комплект.Качество от Българи..
Мъжка памучна пижама интерлог-тъмно синьоИзработена от по-плътен памучен плат - интерлог, без да е ватирана.С еластан и триъгълно деколте, за допълнителен комфорт при сън. С интересен десен на плата на горната част на пижамата, което я прави подходяща за носене и като домашен комплект.Качество от Бъ..
Мъжка памучна пижама синьо райеИзработена от мека памучна материя, с лек еластан и триъгълно деколте, за допълнителен комфорт при сън.Качество от България, което заслужавате!Състав: 98% памук, 2% еластанПроизведено в България..
Мъжка памучна пижама червено райеИзработена от мека памучна материя, с лек еластан и триъгълно деколте, за допълнителен комфорт при сън.Качество от България, което заслужавате!Състав: 98% памук, 2% еластанПроизведено в България..
Показване на 1 и 13 от 13 (1 страници)